Lees
Wij zijn geopend van dinsdag t/m zaterdag vanaf 12.00 uur en zondag vanaf 17.00 uur
Sluit

Wij hebben weer een heerlijke asperges, met ham gerookte zalm en vegetarisch

< vorige
volgende >
Stationsstraat 143 - Ermelo T. 0341 55 30 59

Peacock's @Home

Sinds enkele jaren verzorgen wij onder de naam Peacocks @ Home de maaltijden op serviceflat "De Croonenburgh". Omdat wij sinds korte tijd ook maaltijden aan huis bezorgen in Ermelo willen wij ons even kort voorstellen en uitleggen wat onze service precies inhoudt.

Peacocks @Home is ontstaan toen wij als Restaurant Grand Cafe Peacock's werden gevraagd om de warme middag maaltijden bij "de Croonenburgh" te verzorgen. Na een tijd hebben we daar een aparte tak van gemaakt onder de huidige naam.

Zelfstandig blijven wonen is voor ouderen vanzelfsprekend belangrijk en vaak kan dit ook prima. Graag willen wij u daarbij ondersteunen door het verzorgen van een warme maaltijd die vers bereidt wordt.

Hoe werkt het

Voor elke dag van de week stellen wij twee menu's samen bestaande uit een soepje vooraf, een hoofdgerecht en een nagerecht.

Peacocks @ Home bereidt elke dag de warme maaltijden met verse producten en bezorgt deze, over het algemeen, tussen 11.15 en 12.45 uur aan huis.

U kunt dus tussen verschillende gerechten uit de twee menu's kiezen en zo uw eigen maaltijd samenstellen, op zondag hebben wij zelfs nog een extra gang waar u uit kunt kiezen. De kosten voor de maaltijd zijn € 9,50 per dag, mocht u op zondag er voor kiezen om een extra gang te nemen dan zijn de kosten voor de maaltijd € 11,50

De maaltijden worden in een thermobox bij u bezorgd en worden zo langere tijd warm gehouden, u kunt de maaltijden dan zelf op een bord scheppen.

Wij hopen u op deze manier wat verder te hebben geïnformeerd over deze service en zullen met veel plezier uw maaltijden gaan verzorgen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Xander Wagenaar op telefoonnummer 0341 55 30 59.
“Heerlijk gegeten. Allemaal verse producten en super vriendelijk personeel. Top een dikke 10”
Webdesign: Inzpire Design & Communicatie|Webdevelopment: Exitus-ICT