Voorgerechten

Hieronder vindt u onze uitgebreide menukaart. Deze kaart wordt geserveerd van 12.00 uur tot 22.00 uur.


Koude Voorgerechten


Parade van Voorgerechten13,-
pp
voor wie niet kan kiezen een combinatie van koude- en warme voorgerechten. (te bestellen vanaf 2 personen) 

   
Charcuterue Plateau
wildzwijnham • gedroogde eendenworst • huisgemaakte ribeye • kweeperen compote • met boerenbruin brood 12,-


Visproeverij11,50
cocktail van rivierkreeft • met appel • koriander • gemengde sla • ui • aangemaakt met limoen-aïoli • gerookte paling • rode bieten gravad lax • brioche


Carpaccio10,50
met ui • pijnboompitten • Parmezaanse kaas • kappertjes • zongedroogde tomaten • rucola • balsamico-pesto mayonaise

met eendenlever
13,-


Seizoensalade  8,50
frisse salade • tomaat • komkommer • ui • pijnboompitten • bospaddenstoelen • petit doruvael • truffelolie  


Warme Voorgerechten

Coquilles
11,-
puree van pastinaak • crumble van buikspek • kreeftensaus


Gamba's  9,75
verschillende groenten • sambal aïoli


Trio van Biet 11,-
bietensoep • huisgemaakte bitterbal • carpaccio met geitenkaas 


Geitenkaasje*  9,75
verpakt in spek met honing • op een frisse salade • gekarameliseerde appel • walnoot • ui • een honing-mosterddressing


Gefrituurde Champignons*  9,-
in tempurabeslag gefrituurd • een knoflook-pestosaus • zongedroogde tomaten


Kippenlevers

  8,-
gebakken kippenlevers • champignons • ui • spek • appel • met een soja-gembersaus • Turks brood
  
* = vegetarisch of op aanvraag vegetarisch


Soepen
Wildbouillon  6,-
met croutons van buikspek • gebakken paddenstoel • preiringen


Kreeftensoep  6,-
met gebakken gamba


Paprika-Aardappelsoep *  5,50


Soepspecial  5,50
vraag de bediening naar de special van vandaag