Voorgerechten

Hieronder vindt u onze uitgebreide menukaart. Deze kaart wordt geserveerd van 12.00 uur tot 22.00 uur.


Koude Voorgerechten


Parade van Voorgerechten13,-
pp
voor wie niet kan kiezen een combinatie van koude- en warme voorgerechten. (te bestellen vanaf 2 personen) 

   
Steak de Tartare
fijn gesneden biefstuk • augurk • ui • kappertjes • bieslook • gepocheerd ei • mierikswortel crème 12,-


Bonbon van Gerookte Zalm11,-
cocktail van rivierkreeft • met appel • koriander • gemengde sla • ui • aangemaakt met limoen-aïoli • verpakt in zalm • met een sesam kletskop


Carpaccio10,50
met ui • pijnboompitten • Parmezaanse kaas • kappertjes • zongedroogde tomaten • rucola • balsamico-pesto mayonaise

met eendenlever
13,-


Salade met Brie en Aardbeien  8,-
frisse salade • tomaat • komkommer • ui • pijnboompitten • walnoten • met een honingdressing  


Warme Voorgerechten

Coquilles
11,-
puree van zoete aardappel • chorizo • hazelnootboter


Gamba's  9,75
verschillende groenten • vijf kruidensaus


Trio van Rund 11,-
runderbouillon • huisgemaakte bitterbal • klassieke tartaar • mierikswortel crème


Geitenkaasje*  9,75
verpakt in spek met honing • op een frisse salade • gekarameliseerde appel • walnoot • ui • een honing-mosterddressing


Gefrituurde Champignons*  9,-
in tempurabeslag gefrituurd • een knoflook-pestosaus • zongedroogde tomaten


Kippenlevers

  8,-
gebakken kippenlevers • champignons • ui • spek • appel • met een soja-gembersaus • Turks brood
  
* = vegetarisch of op aanvraag vegetarisch


Soepen
Runderbouillon  5,50
met garnituur


Tomatensoep*  5,50
met pesto en crème fraîche


Zomerse Paprika Gazpacho *  5,50
koude 'soep' met geitenkaas