AH Restaurant Actie

Na het grote succes van de AH Restaurantactie vorig jaar heeft Peacock's dit jaar besloten om zowel in Nijkerk als in Ermelo deel te nemen! Twee mogelijkheden dus om je gespaarde bonnen in te leveren. Op deze manier hopen wij u kennis te laten maken met wat Peacock's u kunt bieden of leert u os nog beter kennen. En bovenal hopen we u een mooie, gezellige en vooral smakelijke avond te mogen bezorgen. Een avond puur genieten dus.
Dit zijn de 'spelregels' :

Uw drie gangen menu kunt u geheel samenstellen van onze reguliere menukaart
Let wel; het goedkoopste gerecht is gratis

Wij stellen geen maximum aan het aantal in te leveren kaarten per tafel, maar vooraf reserveren via www.ahrestaurantactie.nl is noodzakelijk

Uiteraard zijn de volle spaarkaarten niet inwisselbaar tegen contante en is deze actie niet geldig in combinatie met eventuele overige acties of kortingen

Let op! Peacock's stelt dagelijks een aantal tafels ter beschikking voor de AH actie. Naast deze actie willen wij namelijk ook ruimte vrijhouden voor onze vaste gasten en overige reserveringen.

Door de grote belangstelling kan het voorkomen dat u op korte termijn niet meer kunt reserveren.
Het kan dus zo zijn dat er nog wel tafels beschikbaar zijn maar deze niet kunnen worden gereserveerd i.c.m. de AH actie.

Reserveren kan uitsluitend online via www.ahrestaurantactie.nl

Voor de overige voorwaarden van de AH Restaurantactie kunt u terecht op www.ahrestaurantactie.nl